Відбувся захист виробничої: діагностико-корекційної практики студентами 43 групи денної форми навчання

31 травня 2021

На факультеті соціальної та психологічної освіти 25.05.2021 року відбувся захист виробничої: діагностико-корекційної практики студентами 43 групи денної форми навчання в програмі Zoom-конференції, яку організувала заступник декана з практичної підготовки, доцентом кафедри соціальної роботи С. О. Роєнко. Керівник практики, викладач кафедри психології Радзівіл К. П.

Виробничу практику студенти-практиканти проходили на базі закладів загальної середньої освіти за місцем проживання та в м. Умань. Змістом виробничої практики здобувачів вищої освіти було набуття практичних вмінь і навичок – необхідного досвіду проведення діагностично-психокорекційної роботи з учнями 7-11 класів.

Студенти поділилися своїми враженнями, набутим досвідом та знаннями, які отримали під час практики. Виконання програмних завдань практики було свідченням того, що набуті теоретичні знання у процесі навчання були закріплені та вдосконалені, а набуті й сформовані практичні професійні навички стануть міцним фундаментом для виконання функціональних обов’язків у професійній кар’єрі.