ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ магістрів 162 ТА 163 ГРУПИ

27 листопада 2020

24 листопада 2020  року відбувся захист виробничої практики у магістрів 262 та 263 груп.

На захисті практики були присутні:

Голова екзаменаційної комісії – доктор педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Юлія Анатоліївна Клименко;

Заступник декана з практичної підготовки – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогічки та соціальної роботи  Світлана Олександрівна Роєнко;

Керівник практики та методист з соціальної роботи – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ірина Олександрівна Карпич.

Базою практики виступили управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради та служба у справах дітей Уманської районної державної адміністрації.

Метою практики було поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань з соціальної роботи, одержаних при вивченні відповідних курсів; набуття студентами досвіду проведення досліджень і практичної соціальної роботи з різними категоріями населення та в різних галузях соціальної роботи; розвиток професійної самосвідомості та самовизначення студентів.

Студенти представили звіт про проходження практики у формі презентації, де детально презентували виконану роботу відповідно до поставлених завдань практики. Також презентація супроводжувалася фото звітом, де відображалася участь студентів у різних видах благодійних акцій, в організації тренінгів, участь в організації різних заходів та ін.

Практика залишила гарні враження у студентів про їхню майбутню професійну діяльність.


Фото новини: