Відбувся захист виробничої: психодіагностичної практики

7 квітня 2023

5 квітня 2023 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась підсумкова конференція виробничої: психодіагностичної практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня П/31 групи за спеціальності 053 Психологія.

Виробнича: психодіагностична практика передбачала закріплення теоретичних знань, набутих в курсах спеціальних предметів психолого-педагогічного циклу; формування психодіагностичних вмінь та навичок; подальше ознайомлення здобувачів зі специфікою і напрямками роботи психолога закладів загальної середньої освіти, дошкільних навчальних закладах, навчально-реабілітаційних центрах; проведення психолого-педагогічного обстеження і підготовка різноманітних просвітницьких та психопрофілактичних заходів у закладах.

Здобувачі представили звіти проходження виробничої: психодіагностичної практики у вигляді презентацій. Здобувачі-практиканти розповіли про результати своєї роботи, про набутий досвід та подальші перспективи становлення психолога-професіонала.

Людмила Мельник, здобувачка-практикантка зауважила, що старанно виконувала завдання практики. Досвід, який здобула, буде корисним для її професійної діяльності.

Керівник практики д-р філософії О. Р. Поліщук відзначила достатньо високий загальний рівень проходження виробничої: психодіагностичної практики здобувачів.

Здобувачі під час проходження практики продемонстрували такі якості, як гнучкість мислення, впевненість, здатність вирішувати комплексні завдання, критичне мислення, креативність та вміння взаємодіяти з людьми, високий рівень емоційно-вольової сфери, психологічної стійкості та врівноваженості.

Бажаємо подальших успіхів у становленні психологів-професіоналів!


Фото новини: