Відбувся звіт аспірантів та здобувачів освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки»

21 червня 2024

     На засіданні кафедри педагогіки та освітнього менеджменту відбувся звіт аспірантів та здобувачів 1-4 років навчання про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за ІІ семестр 2023-2024 навчального року.

     На засідання були запрошені т.в.о. завідувача відділом аспірантури та докторантури Анна Рогова; кандидат педагогічних наук, доцент відповідальна в університеті за атестацію PhD Світлана Прищепа; доктор педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Кравченко; доктор педагогічних наук, професор, в.о. завідувача кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Оксана Бялик; доктор педагогічних наук, професор, гарант ОНП «Освітні, педагогічні науки» Олександр Коберник; стейкхолдери, наукові керівники аспірантів.

     Аспіранти проінформували про виконання індивідуальних навчальних планів, стан готовності дисертаційних робіт, апробації результатів досліджень, надали інформацію про публікації та участь у наукових конференціях різного рівня, окреслили напрями подальших наукових розвідок.

     За результатами проведеної звітності рішенням кафедри педагогіки та освітнього менеджменту затверджено звіти аспірантів та здобувачів щодо виконання освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки» за ІІ семестр 2023-2024 навчального року.