Відбувся науковий семінар «Львівський національний університет імені Івана Франка – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини: актуальні питання міжінституційної співпраці»

6 травня 2022

 

4 травня 2022 року відбувся науковий семінар «Львівський національний університет імені Івана Франка – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини: актуальні питання міжінституційної співпраці» з нагоди підписання угоди про співпрацю між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини.

З вітальним словом виступили доктор педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти О.О. Кравченко та кандидат педагогічних наук, доцент, заступник декана факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка Любов Нос. Оксана Кравченко та Любов Нос привітали колег та представили заклади. Було підкреслено, що угода сприятиме продовженню плідної співпраці.

Також під час семінару виступили:

Ольга Біляковська, доктор педагогічних наук, професор кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи ЛНУ імені І. Франка з доповіддю на тему: «Якісні виміри сучасної університетської освіти».

Юлія Заячук, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи ЛНУ імені І. Франка з доповіддю на тему: «Міжнародна діяльність Львівського університету: інституційні стратегії».

Наталія Коляда, доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи УДПУ імені Павла Тичини з доповіддю на тему: «Досвід діяльності Центру педагогічного краєзнавства УДПУ ім. П.Тичини».

Олексій Караманов, доктор педагогічних наук, професор кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи ЛНУ імені І. Франка з доповіддю на тему: «Музейна педагогіка в системі сучасної освітньої парадигми та поширенні наукових знань».

Ольга Ферт, доктор педагогічних наук, професор кафедри спеціальної освіти ЛНУ імені І. Франка з доповіддю на тему: «Особливості сучасної підготовки педагогічних працівників до роботи в інклюзивному освітньому середовищі».

Оксана Кравченко, доктор педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ імені П. Тичини з доповіддю на тему: «Соціально-психологічна реабілітація дітей та молоді з особливими освітніми потребами засобами інклюзивного туризму».

Юлія Песоцька, аспірантка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи УДПУ імені П. Тичини з доповіддю на тему: «Культурно-рекреаційна: педагогічні аспекти».

Модераторами наукового семінару були док.пед.н., проф. О.В.Караманов та канд.пед.н., доц. І.В.Албул.

Сподіваємося на плідну співпрацю, що сприятиме розквіту української науки на теренах нашої Батьківщини та за її межами.

Все буде Україна!


Фото новини: