Відбувся попередній захист дисертаційних досліджень спеціальності 231 Соціальна робота

16 вересня 2021

15 вересня 2021 року на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи був проведений науковий фаховий семінар, на якому було представлено основні результати дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 231 Соціальна робота:

Жеребко Інни Анатоліївни на тему «Організаційно-змістові засади надання соціальних послуг людям з інвалідністю засобами інклюзивного туризму».

Науковий керівник – доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Олексіївна Кравченко.

Поліщук Олени Романівни на тему «Формування соціально-психологічної готовності старшокласників до вступу до закладів вищої освіти».

Науковий керівник – доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Наталія Миколаївна Коляда.

 

Після заслуховування доповіді аспіранток, рецензентів, запитань від членів кафедри дисертаційні роботи були рекомендовані до подання на захист у разовій спеціалізованій вченій раді.

 

Бажаємо аспірантам натхнення та подальших успіхів на науковій ниві!


Фото новини: