(Українська) Відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів, студентів та учнівської молоді «Соціальні практики у фокусі соціальної роботи»

9 квітня 2021

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

1 квітня 2021 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів, студентів та учнівської молоді «Соціальні практики у фокусі соціальної роботи», на якій виступили учасники з понад 10 закладів освіти.

У цій конференції брала участь і студентка першого курсу магістратури факультету соціальної та психологічної освіти нашого університету Андросова Анна, яка гідно виступила з доповіддю на тему «Статистика поширення аб’юзивних стосунків» (науковий керівник – д. пед. н., проф. Осадченко І. І.). Ця тема є важливою як для психологів, так і для соціальних робітників, адже статистичні дані дозволяють виявити групи ризику та проблемні зони для запобігання розповсюдження цієї соціальної проблеми та знаходження шляхів її вирішення. Організатори конференції відзначили високий рівень науковості та ораторської майстерності виступу нашої магістрантки.

Сподіваємося, що наші студенти і надалі братимуть участь у конференціях різних рівнів, презентуючи університет та свої здібності, обмінюючись досвідом та набуваючи нових знань і можливостей!


Фото новини: