Відбулась зустріч студентів ФСПО із заступником голови профкому Жмуд Оксаною Василівною

1 жовтня 2021

Традиційно на початку нового навчального року для студентів факультету соціальної та психологічної освіти, заступником голови профкому Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Жмуд Оксаною Василівною проводилася важлива і відповідальна робота по залученню всіх студентів до Профспілки працівників освіти і науки України.

Первинна профспілкова організація — це добровільна неприбуткова громадська організація Університету, метою якої є представництво, здійснення та захист навчальних, соціально-економічних прав та інтересів членів своєї організації. Членом профспілки може стати будь-який працівник чи студент Університету денної форми навчання, який визнає Статут профспілки працівників освіти і науки України, подав заяву на вступ та регулярно сплачує профспілкові внески.

Оксана Василівна розповідала, що профком на всіх рівнях представляє та захищає права та інтереси студента,  без згоди профкому студента не можуть відрахувати з університету або виселити з гуртожитку.  профком допоможе оформити всі види матеріальної допомоги та премій.


Фото новини: