Відбулась Міжнародна докторантська міждисциплінарна наукова конференція «Нові методології в науці. Як молоді дослідники розуміють міждисциплінарність?».

21 травня 2021
20 травня 2021 р. відбулась Міжнародна докторантська міждисциплінарна наукова конференція «Нові методології в науці. Як молоді дослідники розуміють міждисциплінарність?».
  Це спільна ініціатива молодих польських та українських дослідників, які репрезентують Лабораторію міждисциплінарних індивідуальних гуманітарних студій Університету імені Адама Міцкевича у Познані, Польський культурно-освітній центр та Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Польський культурно-освітній центр Київського університету імені Бориса Грінченка, Навчально-науковий центр «Польські студії» Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та Українську асоціацію дослідників освіти
  Факультет соціальної та психологічної освіти представляла аспірантка ІІ року навчання ОНП «Психологія» Чупіна Катерина з доповіддю на тему «Особливості навчання студентів з ООП: досвід України».


Фото новини: