Відбулася зустріч із Вдовиченко Наталією Вікторівною, начальником відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради.

25 листопада 2020

Зустрічаємось зі стейкхолдерами!!!

24.11.2020 р. на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась чергова зустріч з представниками роботодавців: сьогодні спілкувались з Вдовиченко Наталією Вікторівною, начальником відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради.

До зустрічі долучились студенти ОС «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» спеціальностей 231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення, 053 Психологія.

Корисним для слухачів була доповідь запрошеного фахівця кадрової служби Уманської міської ради, яка розповіла про умови розгляду кандидатури на певну посаду, перелік необхідних документів та затвердження рішення про прийняття на роботу до міської ради.

Наталія Вікторівна поінформувала учасників конференції про молодіжні програми, які реалізуються в Умані, основні напрями державної молодіжної політики, співпрацю з молоддю на рівні виконавчої влади, завдяки чому місто Умань гідно презентує себе на загальнодержавних та міжнародних проєктах.

Дуже приємно було чути і бачити фото-докази тісної співпраці Відділу у справах сім’ї та молоді й нашого факультету соціальної та психологічної освіти, випускницею якого, до речі, є і сама Вдовиченко Н.В.

Упродовж зустрічі усі учасники ще раз пересвідчились, що Умань – це місто можливостей, а це значить, що ініціативній та відповідальній молоді завжди знайдеться можливість зреалізувати себе та будувати краще майбутнє!


Фото новини: