Відбулася міжнародна студентська міждисциплінарна конференція «Межі пізнання. Молодь в науці ХХІ століття»

26 жовтня 2021

17 травня 2021 року відбулася міжнародна студентська міждисциплінарна конференція «Межі пізнання. Молодь в науці ХХІ століття», організована Польським освітнім центром, лабораторією міждисциплінарних індивідуальних гуманстичних студій університету імені Адама Міцкевича у місті Познань, Історичним факультетом Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а також Польським культурно-освітнім центром Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та Українською асоціацією дослідників освіти.

Участь в даній конференції взяла також і студентка факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – Катерина Діордій з виступом на тему: «Важливість знання психології для педагогів молодшої школи».

В своїй доповіді вона розповіла про особливості і закономірності розвитку молодшого школяра і про неймовірного українського педагога ХХ століття – Василя Сухомлинського.  Крім того торкнулася теми  навчання молодших школярів у часи цифрової ери.

Участь у даній конференції стала для неї  чудовим і цікавим досвідом.

Бажаємо їй подальших успіхів.