Відбулось засідання круглого столу з нагоди проведення щорічної акції «16 днів проти насильства»

2 грудня 2022

ЗО листопада 2022 року під головуванням секретаря міської ради Катерини Терещенко відбулось засідання круглого столу з нагоди проведення щорічної акції «16 днів проти насильства».

У заході взяли участь представники установ та організацій, до компетенції яких належить здійснення заходів із запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі в Уманській міській територіальній громаді – управління праці та соціального захисту населення, управління освіти та гуманітарної політики, служби у справах дітей. Уманського районного управління ГУНП в Черкаській області, мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього або ґендерно зумовленого насильства м. Умань, факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ ім. П.Тичини.

Під час засідання обговорено заходи, які відбуваються відповідно до Плану проведення щорічної акції, представлено інформацію щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі в Уманській міській територіальній громаді.

На завершення відбулось обговорення актуальних та проблемних питань.


Фото новини: