Відбулось зустріч здобувачів другого рівня вищої освіти (освітня програма «Психологія»)

10 травня 2022

На черговій зустрічі здобувачів другого рівня вищої освіти (освітня програма «Психологія») з гарантом ОП (доц. Шеленкова Н.Л.) відбулось обговорення можливостей долучення їх як фахівців для надання психологічної підтримки населенню в умовах військового стану. Наразі магістри спеціальності 053 Психологія долучені до надання безкоштовної психологічної допомоги в чатах психологічної допомоги в Telegram, беруть участь у міжнародному волонтерському мініпроєкті (надання психологічної допомоги дітям, батькам та вчителям; проведення ресурсно-пізнавальних онлайн-уроків) «Урок для дітей України» (https://bit.ly/394Nix6), є учасниками волонтерського проєкту «Школа організатора освітньо-психологічного простору» (https://bit.ly/3Mr4j31).

З ініціативи магістрантів  на факультеті соціальної та психологічної освіти за підтримки декана Кравченко О.О. (на базі  Центру психологічного діагностування та тренінгових технологій «Інсайт» (Координатор – Поліщук О.Р.) організовано психологічне дослідження щодо психологічного стану здобувачів, що включає визначення зосередженості на проблемі, основних емоційних проявів як реакції на воєнні дії в Україні та посттравматичне зростання особистості. Отримані результати будуть використані для розробки шляхів та методів надання психологічної допомоги.

Шановні здобувачі факультету соціальної та психологічної освіти запрошуємо вас пройти опитування за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQRwmueKY3N0SdrM