Відбулось перше дистанційне заняття, ініційоване проектом «Не мовчи»

10 березня 2021
Відбулось перше дистанційне заняття, ініційоване проектом «Не мовчи», покликане привернути особливу увагу молодого покоління до масштабної проблеми цькування через інакшість.
Діти мали змогу обговорити пізнавальні відео з даної теми, поділитися думками про психологічний стан жертви цькування, а також отримати інформацію від представників правопорядку про характер відповідальності за дії, повʼязані з булінгом. У звʼязку з актуальними подіями особливого поширення набула специфічна форма кібербулінгу, яка зародилась в умовах ізоляції за дистанційного навчання.
Загалом, короткі, проте повчальні відео та мультфільми сприяли легкому сприйняттю матеріалу та підтримували постійну увагу вихованців Уманський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №6 – дошкільний навчальний заклад» Уманської міської ради Черкаської області. Окрім адміністрації школи, проект реалізовано за підтримки Вдовиченко Наталі Вікторівни (начальника відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради), Бондаренко Лесі Вікторівни (психолог центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти Уманської міської ради), Бобриньової Світлани Дмитрівни (психолог Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини) та Кравченко Оксани Олексіївни (декан факультету соціальної та психологічної освіти).


Фото новини: