Відбулося засідання кафедри педагогіки та освітнього менеджменту нашого університету, на якому були представлені результати дисертації Сало Лесі Вікторівни на тему: «Професійна підготовка фахівців з хореографії в університетах США»

24 лютого 2021

Науково значуще, що 18 лютого 2021 року відбулося чергове (дистанційне) засідання кафедри педагогіки та освітнього менеджменту нашого університету, на якому були представлені результати дисертації Сало Лесі Вікторівни на тему: «Професійна підготовка фахівців з хореографії в університетах США», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 – теорія та методика професійної освіти. Науковий керівник – д. пед. наук, проф. Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Заболотна Оксана Адольфівна.

Успішна презентація результатів проведеного дослідження Лесі Вікторівни підтвердила розвиток наукового потенціалу нашого університету. Свідченням зазначеного також стало одностайне рішення членів кафедри щодо рекомендацій представленої роботи Сало Л. В. до захисту у спеціалізованій вченій раді на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук із спеціальності 13.00.04 – теорія та методика професійної освіти.

Зичимо Лесі Вікторівні та її керівникові успішного подальшого захисту та реалізації особистісно-професійних планів!