Відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу студентів з ООП

17 квітня 2021
Відповідно до «Положення про команду психолого-педагогічного супроводу студентів з особливими освітніми потребами УДПУ імені Павла Тичини» 16 квітня 2021 р. на факультеті відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу студентів з ООП на засіданні були присутні: декан факультету, д.пед.н., професор Кравченко Оксана Олексіївна, заступника декана з навчальної роботи, к. пед. н., доцент Бондаренко Галина Василівна, психолог університету Бобриньова Світлана Дмитрівна, координатор Центру соціально-освітньої інтеграції та інклюзивного реабілітаційно-соціального туризму «Без барєрів» Чупіна Катерина Олександрівна; Куратори академічних груп: к. пед.н., доцент Полєхіна Вікторія Миколаївна, к. пед.н., доцент Підвальна Юлія Василівна, к. пед.н., доцент Бойко Ольга Миколаївна, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Молоченко Інна Анатолівна, батьки та студенти з ООП: Свьокла Вікторія, Бондар Ольга.
З вітальним словом до всіх звернулась декан факультету, д.пед. н., професор Кравченко О.О..
На порядок денний виносились наступні питання:
Психолог університету Бобриньова Світлана обумовила психологічний супровід студентів з ООП у період дистанційного навчання, основні види та форми роботи зі студентами з ООП, а також алгоритм вирішення проблем які виникають.
Про перегляд та корегування індивідуальних навчальних планів студентів з ООП та виконання індивідуального навчального плану здобувачами освіти, що навчаються в інклюзивних групах розповіли куратори груп, відзначивши активність студентів, які навчаються в інклюзивних групах та їх ініціативність у проведенні різноманітних заходів
Координатор Центру соціально-освітньої інтеграції та інклюзивного реабілітаційно-соціального туризму «Без бар`єрів» розповіла про залучення здобувачів з ООП до позанавчальної діяльності у період дистанційного навчання. Відзначивши важливість участі у поза навчальних заходах та формування Soft Skills

Варто відзначити, що засідання команди психолого-педагогічного супроводу студентів з ООП відбулося також у межах проходження практики за третім освітньо (науковим) рівнем вищої освіти “доктор філософії” за спеціальністю 053 Психологія аспіранткою Чупіною Катериною.


Фото новини: