(Українська) Відкрита лекція «Історія педагогіки»

23 жовтня 2021

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

19 жовтня 2021 року професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кірдан О. Л. провела відкриту лекцію з навчальної дисципліни «Історія педагогіки» для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу 31–34 груп історичного факультету денної форми навчання на тему: «Народна мудрість виховання дітей та молоді. Освіта, школа і педагогічна думка докняжої і княжої доби ІХ–ХVІ ст.». Викладач предстала ґрунтовний та змістовний матеріал, що вирізняється логічністю думки, послідовністю викладу основних положень та важливістю зроблених висновків. Заслуговує на увагу потужний презентаційний матеріал, який був цікавим не тільки для студентів, а й для усіх присутніх.

Викладач постійно спонукала здобувачів вищої освіти до роздумів, до висловлення власних думок тощо.

На засіданні кафедри педагогіки та освітнього менеджменту (21.10.2021 р.) відбулося обговорення відкритого заняття й зроблено висновок про його високий науково-теоретичний та навчально-методичний рівень.


Фото новини: