Відкрите заняття з педагогіки

13 лютого 2024

09 лютого 2024 року відбулося відкрите заняття з педагогіки, яке спільно провели професор Олександр Миколайович Коберник та доцент Світлана Михайлівна Прищепа на тему «Методи та засоби навчально-пізнавальної діяльності учнів». Заняття проходило у формі новітнього виду лекції – лекції вдвох.

Заняття відбулося у змішаному форматі, що дало можливість усім бажаючим не лише бути присутнім в аудиторії, але й доєднатися до лекції за покликанням в системі Google Meet.

Актуальна тема лекційного заняття сприяла активізації уваги і стимулюванню інтересу здобувачів освіти до матеріалу та викликала широку зацікавленість присутніх на ньому викладачів кафедри педагогіки та освітнього менеджменту.

Цікаво та неординарно було подано теоретичний та фактичний матеріал, а мультимедійна презентація дозволила вдало представити лекційний матеріал. Здобувачі освіти активно брали участь в обговоренні, виявляли зацікавленість матеріалом, висловлювали власні бачення даної проблеми – все це засвідчує добре організовану постійну комунікацію з аудиторією, що впродовж усієї лекції забезпечила сприятливий психологічний клімат на занятті та високій активності студентів.