Відкрите практичне заняття на тему: «Кадрове забезпечення та супервізія в менеджменті соціальної роботи»

21 листопада 2017

Відповідно до Положення про відкриті навчальні заняття в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини (протокол Вченої ради УДПУ № 16 від 27.06.2017 р. та наказ ректора УДПУ №478 о/д від 27.06.2017 р.) та з метою виявлення рівня професійної компетентності і педагогічної майстерності науково-педагогічних працівників та подальшого вдосконалення викладацької діяльності і підвищення рівня навчальних досягнень здобувачів вищої освіти традиційним на факультеті соціальної та психологічної освіти є проведення відкритого заняття, як форми педагогічного контролю.

Саме тому, 13 листопада 2017 р. викладачем кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидатом педагогічних наук Левченко Наталією Володимирівною було проведено відкрите практичне заняття у 31, 310 групах, з дисципліни «Менеджмент соціальної роботи». Тема заняття : «Кадрове забезпечення та супервізія в менеджменті соціальної роботи».

Заняття проводилось за чітко розробленим планом, складеним відповідно до робочої програми. Протягом заняття викладач дотрималась усіх принципів навчання, продемонструвала глибокі знання матеріалу та уміння обирати ефективні методи та форми роботи зі студентами. Використані під час практичного заняття різні форми інтерактивних технологій, які змінювались при виконанні кожного завдання, що сприяло активізації студентів.

Сама ж Наталія Володимирівна відмітила активність та відкритість студентів, без яких би не вдалося досягти поставленої мети.

Заняття відвідали: завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи д.пед.н, проф. Коляда Н.М., декан факультету соціальної та психологічної освіти к.п.н., доц. Кравченко О.О.,  к.п.н., доцент Албул І.В., к.псих.наук, доцент Міщенко М.С., викладач Філатова Т.С., викладач-стажист Моргай Л.А.