Вітаємо магістранток із отриманням академічної довідки за підсумками участі у програмі внутрішньої мобільності.

28 квітня 2024
     Академічна мобільність – можливість учасників освітнього процесу навчатися, викладати, стажуватися чи проводити наукову діяльність в іншому закладі вищої освіти на території України чи поза її межами.
     В УДПУ імені Павла Тичини  питання визнання результатів навчання, отриманих в інших ЗВО, регулюється Положенням про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу УДПУ та Положенням про порядок перезарахування результатів навчання та визначення академічної різниці.
у другому семестрі 2023-2024 н.р. здобувачки освітньо-професійної програми “Соціальна робота” за другим рівнем вищої освіти “магістр” – Тарасюк Тетяна та Федотова Леся взяли участь у програмі внутрішньої академічної мобільності.
      Базовий заклад вищої освіти для цієї програми у межах Консорціуму про співпрацю  – Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради.
      Вітаємо магістранток із отриманням академічної довідки за підсумками участі у програмі внутрішньої мобільності.
Наразі триває етап визнання та перезарахування результатів навчання: університет визнає еквівалентними та перезараховує результати навчання студента у закладі вищої освіти – партнері; визнання результатів навчання в рамках академічного співробітництва з закладами-партнерами вищої освіти здійснюється з використанням європейської системи трансферу та накопичення кредитів ЕСТS; порівняння обсягу навчального навантаження під час здобуття вищої освіти в межах програми академічної мобільності повинно ґрунтуватися на зіставленні результатів навчання, яких було досягнуто здобувачем вищої освіти у закладі вищої освіти – партнері, та результатів навчання, запланованих освітньою програмою Університету. Таке порівняння здійснює заступник декана з навчальної роботи та комісії, створені на кафедрах, які відповідають за реалізацію освітньої програми; перезарахування вивчених навчальних дисциплін здійснюється на підставі наданого студентом документа з переліком та результатами вивчення навчальних дисциплін, кількістю кредитів та інформацією про систему оцінювання навчальних здобутків студентів, завіреного в установленому порядку у закладі вищої освіти – партнері.