(Українська) Гостьова лекція в рамках марафону онлайн-зустрічей (Тема лекції: «Можливості для підтримки українських студентів в Європі»)

30 травня 2022

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

27 травня 2022 року на факультеті в рамках марафону онлайн-зустрічей здобувачі вищої освіти, аспіранти, докторанти, науково-педагогічні працівники мали можливість відвідати гостьову лекцію Рябініної Марини Анатоліївни, спеціаліста по навчанню в  м. Варшава (Польща), «Товариство з обмеженою відповідальністю «OFWCA.PL».

Метою лекції є розширення міжнародного діалогу, що сприяє глобальному обміну знаннями, практиками та передовим досвідом, що трансформується в реальні результати для України і для світу.

У рамках програм для підтримки українців Європейським Союзом підтримуються прагнення талановитої української молоді отримати сучасний досвід та використати отримані знання заради розвитку України, підвищення її довгострокової конкурентоздатності перед викликами XXI століття. Тому що саме молодь стане рушійною силою якісних перетворень у державі та забезпечить їй сталий розвиток.

Для отримання гранту, або проектної заявки потенційні кандидати повинні самостійно підібрати  програму, підготувавши всі необхідні документи, пройшовши додаткові мовні курси, здавши мовні тести, та представити в проектних заявках своє бачення щодо застосування отриманих знань після повернення в Україну.

Тема лекції викликала надзвичайну зацікавленість студентською аудиторією та жваве обговорення.


Фото новини: