(Українська) Гостьова лекція в рамках марафону онлайн-зустрічей. Лекція на тему: «Соціальна роботу з біженцями в Іспанії»

3 червня 2022

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

2 червня 2022 року в рамках онлайн-марафону відбулась гостьова лекція  з Іриною Куценко, соціальним прицівником організації CEAR в Більбао, Іспанія.

Лекція на тему: «Соціальна роботу з біженцями в Іспанії».

На захід були запрошені здобувачі вищої освіти, аспіранти, докторанти, науково-педагогічні працівники.

Іспанія є серед тих держав, яка з початку війни приймає громадян України. Жителі країни активно волонтерять та працюють соціальні центри, куди можна звернутися за допомогою. У тому числі й фінансовою.

Пані Ірина є саме соціальним працівником, який кожного дня надає допомогу біженцям з України.

Студентам, аспірантам та викладачам на лекції вдалося детально ознайомитися з системою соціальних служб в Іспанії та роботою окремого соціального працівника.

Також студенти та аспіранти, які вже не одноразово проходили практику в Управліннях праці та соціального захисту населення, Соціальних службах та інших соціальних установах, мали можливість порівняти роботу соціальних працівників в Україні та Іспанії.


Фото новини: