День відкритих дверей в офлайн режимі!

7 лютого 2023

На факультеті соціальної та психологічної освіти знову відбувся День відкритих дверей в офлайн режимі. Гостями була сім’я із Старопетрівського ліцею.

Заступник декана факультету Галина Бондаренко представила факультет та університетом загалом гостям. Окреслила переваги та можливості навчання на факультеті.

Заступник декана з профорієнтаційної роботи Оксана Юрченко у своєму виступі представила «Особливості Вступної кампанії – 2023». Ознайомила із структурою предметів з яких буде проходити НМТ.

Завідувач кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки Ірина Албул, розповіла про вимоги до написання мотиваційного листа, та представила структуру, критеріїв його написання.

Керівник Центру психологічного діагностування та тренінгових технологій «Інсайт» Олена Романівна, представила центр та його можливості, запропонувала випускниці пройти комп’ютерне тестування з метою дослідження своїх здібностей, бажань, самооцінки, впевнитися у правильності вибору професії, та відповідно надати їй безкоштовну онлайн-консультацію з вибору професії.

На завершення зустрічі всіх гостей було запрошено до чаювання. Де змогли поспілкуватися із представниками факультету. Гості подякували за теплий прийом.


Фото новини: