День відкритих дверей (онлайн)

16 грудня 2022

На факультеті соціальної та психологічної освіти 15 грудня 2022 р. знову відбулися День відкритих дверей (онлайн). Зустріч проводили доктор педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти Кравченко Оксана Олексіївна та кандидат педагогічних наук, викладач, координатор факультету соціальної та психологічної освіти з профорієнтаційної роботи Юрченко Оксана Володимирівна.

На зустрічі були випускники Білгород-Дністровського медичного фахового коледжу, аграрного ліцею та Богуславського гуманітарного фахового коледжу імені І. С. Нечуя-Левицького. Оксана Олексіївна привітала їх вступним словом та розповіла про наш заклад, про факультет та про його внутрішнє середовище. Ознайомила гостей із спеціальностями, які функціонують на факультеті, повідомила про викладацький колектив, про студентське життя та навчання. Скоординувала про можливості та перспективи навчання саме на факультеті соціальної та професійної освіти.

Про особливості Вступної кампанії 2023 року, випускників проінформувала Оксана Володимирівна. У своєму виступі Вона скоординувала про зміни та корективи Вступної кампанії 2023 року, повідомила у якому форматі відбудеться тестування; коли здійсниться реєстрація та тестування учасників НМТ тощо.

День відкритих дверей відбувся в спокійній, теплій атмосфері, де Наші гості подякували Нам за таку зустріч, адже, для них така інформація дуже важлива і корисна.

Наступна така зустріч відбудеться 22.12.22. та 29.12.22р. о 16.00.

До зустрічі можна під єднатися за посиланням

https://meet.google.com/aif-owek-sgh


Фото новини: