День працівника соціальної сфери

6 листопада 2017

У першу неділю листопада держава і суспільство вшановують фахівців, які щоденно опікуються як працездатним населенням міста, так і пільговою категорією, призначають соціальні допомоги та субсидії, надають соціальні послуги, першими приймають на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди. Саме завдяки їм виконуються соціальні програми, забезпечується контроль трудової зайнятості населення, організація своєчасної виплати заробітних плат, здійснюється регулювання трудових відносин між працівником та роботодавцем, забезпечується  оздоровлення та відпочинок дітей, гендерна рівність, попередження насильства в сім’ї, протидія торгівлі людьми і втілення кращих інноваційних практик.

Напередодні дня професійного свята в актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини зібралися фахівці соціальної сфери Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради (начальник – Галина Кучер ).
На головній сцені УДПУ провідні соціальні працівники міста були удостоєнні почесними нагородами – грамотами і подяками Міністерства соціальної політики України, Черкаської обласної ради, Черкаської обласної державної адміністрації, Центральної ради профспілки працівників соціальної сфери України, Черкаського обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виконавчого комітету Уманської міської ради.

За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної соціальної політики,  сумлінну працю та високий професіоналізм  Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України нагороджена Кучер Галина  –  начальник управління праці та соціального захисту населення.

За  вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців із соціальної роботи,  співпрацю у сфері соціальної та волонтерської діяльності, розробку та реалізації спільних соціальних проектів та з нагоди Дня соціальної сфери Почесною Грамотою управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер нагородила:

  • Безлюдного Олександра – ректора Уманського державного педагогічного університету  ім. П.Г.Тичини , доктора педагогічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України.
  • Сокирську Владилену  – проректора з наукової роботи та міжнародного співробітництва, доцента, кандидата історичних наук Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
  • Кравченко Оксану – декана факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

Неординарною подією виявилася посвята  молодих спеціалістів в ряди працівників соціальної сфери. Особливо приємно, що серед них чимала кількість вчорашніх студентів – випускників факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини:

  • Ребро Максим             головний спеціаліст інформаційно-консультативного відділу;
  • Згуладзе Вікторія    практичний психолог Центру обліку бездомних громадян;
  • Дзюба Тетяна         соціальний працівник відділення моніторингу та оцінки якості соціальних  послуг;
  • Кіблік Дмитро           вихователь Центру соціальної реабілітації «Пролісок».

фахівці із соціальної роботи:

  • Іщенко Алла  
  • Драган Наталія
  • Портянко Ксенія

Декан ФСПО Оксана Кравченко привітала колектив Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради з професійним святом і передала начальнику Галині Кучер Подяку від студентсва факультету.

І як подарунок для фахівців соціальної сфери звучали музичні вітання у виконанні студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.