«Державотворець»: програма професійного та особистісного розвитку

17 травня 2021

Державотворець – це програма особистісного та професійного розвитку, метою якої є активізувати участь молоді у процесах реформування та творення держави. Організаторами програми є Міністерство молоді та спорту та USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI) .

Студентська молодь Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини уже другий рік поспіль долучається до програми та активно створює та реалізує свої проєкти.

У 2020 році до програми долучилися не лише студенти університету, а й факультет соціальної та психологічної освіти став співорганізатором програми у м. Умань.

Досвід, знання, методичні рекомендації та методичний матеріал, яким ділилися спікери під час програми, було узагальнено модераторкою програми Наталією Левченко та видано методичний збірник «Державотворець»: програма професійного та особистісного розвитку (Регіональний рівень, м. Умань, 2020)».

Методичний збірник буде корисним для молодіжних лідерів, молодіжних працівників, студентів, викладачів ЗВО, представників молодіжних організації тощо.