Семестрова академічна мобільність в Університеті імені Адама Міцкевича в Ченстохово

17 листопада 2021

Шановні студенти!

Повідомляємо, що Гуманітарно-природничий університет імені Яна Длугоша в Ченстохова розпочав рекрутацію іноземних студентів на програму семестрової академічної мобільності у другому семестрі 2021/2022 н. р.

Академія ім. Яна Длугоша в Ченстохові  – престижний державний вищий навчальний заклад із багаторічною історією. Університет  розпочав свою діяльність із двох факультетів, а наразі пропонує більш ніж 40 напрямків навчання (1-х та 2-х ступенів, а також інженерські напрямки). Навчальний заклад вирізняється сучасними підходами до освітнього процесу. Так, університет співпрацює з ВНЗ інших країн у рамках міжнародних обмінних програм (Erasmus+) та двосторонніх угод. Серед партнерів – університети США, Франції, Іспанії, Аргентини, Перу, Словаччини, Чехії та багатьох інших держав.

У цьому семестрі студенти можуть вступити до університету за програмою академічного обміну до Ченстохова, але все буде залежати від епідеміологічної ситуації в країні. Кількість місць у гуртожитку обмежена, тому не впустіть цей шанс і до 30 листопада 2021 року повідомте про своє бажання поїхати на навчання, надіславши свої контактні дані на пошту відділу міжнародних зв’язків vmz@udpu.edu.ua або в Польський культурно-освітній центр polskacentr2008@gmail.com в форматі: Ім’я Прізвище, дата народження, факультет, номер телефону та електронну адресу. В програмі академічної мобільності можуть брати участь студенти починаючи з другого року навчання. Також на базі університету діятимуть курси вивчення польської мови для всіх бажаючих.