Дуальна освіта: практична підготовка майбутніх соціальних працівників у закладі соціальної сфери

8 липня 2024

    З 1 березня 2024 року Тетяна Тарасюк, здобувачка факультету соціальної та психологічної освіти (освітній ступінь «магістр», спеціальність 231 Соціальна робота) розпочала практичне навчання на робочому місці за дуальною формою здобуття вищої освіти в Управлінні праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

    Відповідно до програми практичного навчання на робочому місці за дуальною формою здобуття вищої освіти передбачено вивчення низки освітніх компонентів та проходження виробничої практики.

    Так, під час з виробничої практики (8 квітня – 19 травня 2024 року) Тетяна Тарасюк проводила заняття з дітьми під час засідання ветеранського хабу «Сильні духом» – підрозділу Управління праці та соціального захисту населення (діє на базі Реабілітаційного комплексу «Гармонія»), де проводяться психологічні тренінги для сімей, дружин, зниклих безвісти військовослужбовців. Проводяться заходи за участю представників служб та відділів Уманської міської ради, які надають відповіді на проблемні питання ветеранів та членів їх сімей.