(Українська) Забезпечення прав і підтримки: Інклюзія як основа соціально-правового захисту особистості в рамках роботи інклюзивно-ресурсного центру

6 травня 2024

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

   

     На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась гостьова лекція на тему «Забезпечення прав і підтримки: Інклюзія як основа соціально-правового захисту особистості в рамках роботи інклюзивно-ресурсного центру». Лекторка Маргарита Манігірдовна Беспалько, директорка Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Доброславської селищної ради Одеського району Одеської області, аспірантка факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

     Маргарита Манігірдовна ознайомила з особливостями роботи ІРЦ, основними принципами інклюзії, правилами проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки.

     Під час зустрічі здобувачі мали можливість долучитись до інтерактивної роботи та задати питання.

     Факультет соціальної та психологічної освіти дякує М.М. Безпалько за цікаву та змістовну лекцію, яка дає можливість познайомити студентів з теоретичним матеріалом, поданим лектором-практиком.