Залучення фахівців-практиків до організації освітнього процесу на факультеті соціальної та психологічної освіти

15 березня 2023

14 березня 2023 року здобувачі вищої освіти факультету соціальної та психологічної освіти в рамках проходження практики студентами З/11, З/21 та З/31 груп відвідали Уманську державну податкову інспекцію. Зустріч була орієнтована на ознайомлення із структурою установи, особливостями функціонування, послугами, що надаються, правами та обов’язками щодо сплати податків, системою оподаткування в Україні. Крім того, така зустріч сприяла підвищенню рівня обізнаності та податкової культури молодого покоління.

Начальник Уманської державної податкової інспекції – Катерина Мовчан ознайомила здобувачів з пріоритетними напрямами роботи податкової служби, принципами надання адміністративних послуг і здійснення консультацій платникам.

Начальник Уманського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС України у Черкаській області – Владислав Якубенко  розповів про реєстрацію підприємницької діяльності, декларування громадянами доходів та особливості використання права на податкову знижку.

Завершальним етапом роботи стала екскурсія для здобувачів, у ході якої вони отримали можливість ознайомитися із стендами та корисною інформацією розміщеною на них. Цікавою та корисною виявилася така зустріч для здобувачів вищої освіти.


Фото новини: