Запрошуємо до участі в опитувані

29 березня 2022
У 2020 році в університеті на факультеті соціальної та психологічної освіти розпочалася розробка науково-дослідної теми для молодих вчених «Соціально-психологічна реабілітація дітей та молоді з особливими освітніми потребами засобами інклюзивного туризму». Державний реєстраційний номер: 0119U103978.
Так склалося, що у 2021 році дослідження трансформувалися на вирішення наукової проблеми реабілітації внаслідок поширення коронавірусної інфекції COVID-19. За результатами проведених досліджень підготовлено науково-методичний довідник «Соціальна інклюзія дистанційного освітнього процесу» з рекомендаціями щодо психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу учасників освітнього процесу в умовах дистанційного навчання.
У 2022 р – війна!
Співробітники держбюджетної теми розпочали дослідження, спрямовані на розробку рекомендацій щодо соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді внаслідок війни.
Зокрема, розроблена анкета для учнівської молоді.
Анкета:
Дорогий друже!

Наша країна знаходиться на етапі, коли згуртованість, взаємна підтримка та любов до своєї Вітчизни є особливо важливими та цінними. Здатність кожного з нас піклуватися про власну безпеку та безпеку своїх близьких має вирішальне значення для покращення соціально-економічного стану країни в цілому.
Ти дуже допоможеш, якщо перейдеш за посиланням та заповниш нашу анкету. Дане опитування повністю АНОНІМНЕ та займе не більше 5 хвилин. Поширюй анкету серед друзів та знайомих. Долучайся!