В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулось ряд заходів, присвячених Міжнародному Дню людей з інвалідністю

11 грудня 2023
8 грудня в актовому залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулось засідання Університету ІІІ віку «Дивосвіт», присвячене Міжнародному Дню людей з інвалідністю.
Учасниками заходу стали – міський голова Ірина Плетньова, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, декан факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини Оксана Кравченко, директор Уманського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Логінов, голови громадських організацій осіб з інвалідністю, ветерани та студенти. На заході прозвучали слова вітання та вдячності за активну громадську позицію, участь в спортивних, культурних заходах за вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту осіб з інвалідністю та у розвиток міста.
На засіданні міський голова Ірина Плетньова вручила сертифікати іменної стипендії «Девіс-Умань» 22 студентам УДПУ імені Павла Тичини.
Подяками міського голови нагороджено:
1. За співпрацю, сприяння у реалізації важливих для міської громади соціальних проектів:
• Безлюдного Олександра Івановича – ректора УДПУ імені Павла Тичини;
• Кравченко Оксану Олексіївну – декана факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини.
2. За активну громадську позицію, участь у спортивних, культурних заходах та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідінстю:
• Шуленко Тетяну Андріївну – члена Уманської територіальної організації УТОГ;
• Хлистун Валентину Павлівну – члена Уманської територіальної організації УТОГ;
• Левченко Віру Василівну – голову Уманської територіальної організації УТОГ;
• Шмідт Нонну Костянтинівну – дефектолога громадської організації «Шлях добра»;
• Кащеєву Наталію Миколаївну – члена Уманської територіально-виробничої первинної організації УТОС.
Грамотами з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю нагороджено переможців спортивних змагань з дартсу, настільного тенісу та шахів.
Також на засіданні було вручено сертифікати Університету третього віку «Дивосвіт» про підвищення кваліфікації за прослуханий курс навчання на факультетах комп’ютерної освіти, історико-краєзнавчого факультету, народно-прикладного мистецтва та хорового співу.

По закінченні заходу всіх нагородженим було вручено продуктові набори від БФ «Збережи Україну».


Фото новини: