ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

21 грудня 2022

15 грудня на факультеті соціальної та психологічної освіти у змішаному форматі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт магістрантів спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми «Управління закладом освіти» заочної форми навчання.

Екзаменаційна комісія із захисту випускних кваліфікаційних робіт у складі професорів Олександра Коберника (голова комісії), Оксани Кравченко, Оксани Бялик, Олени Кірдан відмітила високий рівень магістерських робіт, їх практичну значущість та спрямованість на вирішення актуальних проблем закладів освіти різних типів.

На увагу заслуговує обрана тематика магістерських робіт, у якій представлено майже увесь спектр магістерських досліджень, серед яких такі актуальні питання управління як: планування організаційно-педагогічної діяльності закладу загальної середньої освіти, управління профорієнтаційною роботою з учнівською молоддю в закладах загальної середньої освіти, формування готовності керівників до управління закладом освіти в умовах модернізації освіти тощо. Дослідження магістрантами подібної тематики свідчить про значний науковий потенціал науково-педагогічного складу кафедри педагогіки та освітнього менеджменту та змістовну роботу спрямовану на підвищення управлінської компетентності магістрантів.

Щиро вітаємо магістрантів освітньо-професійної програми «Управління закладом освіти» з успішним захистом та бажаємо подальшого професійного зростання та успіхів!


Фото новини: