ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

14 квітня 2023

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась підсумкова конференція виробничої практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня З/41 групи за спеціальності 232 Соціальне забезпечення.

Виробнича практика є етапом практичної підготовки здобувачів до професійної діяльності, на якому відбувається закріплення й поглиблення теоретичних і практичних знань, одержаних під час аудиторних занять у процесі вивчення дисциплін, закладаються основи практичних вмінь і навичок, творчого ставлення до діяльності, відбувається формування професійних якостей особистості майбутнього фахівця.

Здобувачі представили звіти проходження виробничої практики у вигляді презентацій та розповіли про результати своєї роботи, про набутий досвід та подальші перспективи становлення себе як фахівця соціальної сфери.

Здобувачі під час проходження практики продемонстрували такі якості, як гнучкість мислення, впевненість, здатність вирішувати комплексні завдання, критичне мислення, креативність та вміння взаємодіяти з людьми. Проходження практики дало змогу ще раз поринути у коло професійних проблем та стати активними учасниками їх вирішення.

Завершуючи засідання, здобувачі зауважили на тому, що виробнича практика була для них цікавою оскільки вони володіють достатньо великим інструментарієм, а це дало їм змогу добре впоратися з усіма викликами.


Фото новини: