ЗАХИСТ ДЕРЖАВНОЇ ПРАКТИКИ – ВАЖЛИВИЙ КРОК НА ШЛЯХУ ДО ОТРИМАННЯ ДИПЛОМА ПРО ВИЩУ ОСВІТУ

15 грудня 2016

1

На факультеті соціальної та психологічної освіти 6 грудня 2016 р відбулася звітна конференція про захист державної практики для студентів 153 групи, які навчаються за спеціальністю: Соціальна робота (спеціалізація: Соціальна педагогіка, Психологія).

2

Особливість даної практики полягала в тому, що студенти включалися в коло реальних проблем професійної праці соціального педагога, психолога, здійснювали профорієнтаційну роботу серед учнівської молоді.

3

Захист практики заслуховувала комісія у складі: Роєнко С. О. – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, Іващенко К. В. – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, Діхтяренко С. Ю. – кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології.

4

Студентами на захисті державної практики були представлені презентаційні матеріали, які дали можливість ознайомити присутніх із закладами, які виступали базою практики, презентувати виконання завдань практики та поділитися особистим досвідом та враженнями. Відповіді на запитання дали можливість визначити теоретико-практичний рівень підготовки студентів-практикантів.

5

Заступник декана з організації практик Роєнко Світлана Олександрівна підсумовуючи звітну конференцію, як  етап  державного іспиту, констатувала, що успішне проходження практики, дозволило студентам піднятися на новий рівень методичних, пізнавальних, практичних умінь і навиків та зробити крок до формування професіограми майбутнього соціального педагога та психолога.