Захист навчальної практики

3 червня 2016

IMG_0153

На факультеті соціальної та психологічної освіти 1 червня 2016 р. відбувся захист навчальної практики студентами 310 та 311 груп, які навчаються за напрямом підготовки: 6.130102 Соціальна робота. На захисті були присутні: доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Кочубей Т. Д. та заступник декана з практичної підготовки студентів, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Роєнко С. О.

IMG_0165

Під час захисту студенти звітували про виконання завдань практики, ділилися враженнями, які отримали під час проходження практики. Не соромилися вказувати і на ті труднощі, з якими довелося зіткнутися під час проходження навчальної практики.

IMG_0151

Третьокурсники відзначали позитивне ставлення з боку адміністрації та працівників тих закладів, які виступали базою практики (Уманський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служба у справах дітей Уманської міської ради та структурні підрозділи Управління праці та соціального захисту населення м. Умані). Студенти також зазначили, що практика дала їм можливість поглибити знання, отримані в процесі навчання, краще пізнати специфіку майбутньої професії та визначити подальші перспективи свого саморозвитку.

IMG_0159