Захист педагогічної практики 268 групи зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки

29 квітня 2022

27 квітня 2022 року на факультеті соціальної та психологічної освіти через платформу Zoom відбувся захист педагогічної практики у студентів 268 групи денної форми. Педагогічна практика мала комплексний характер і передбачала забезпечення фахової діяльності за деякими напрямами роботи: навчально-методичного, що забезпечував підготовку здобувачів вищої освіти до викладання базових, професійно-орієнтованих дисциплін зі спеціальності; організаційно-виховного – знайомство магістранта з організацією виховної роботи в академічній групі та науково-дослідного – підготовка магістранта як майбутнього науковця-дослідника.

Цьогоріч, педагогічна практика магістрантів трохи відрізнялася від попередніх років у зв’язку із введенням воєнного стану на території України (Указ Президента України від 24.02.2022 року № 64/2022), тому студенти перебували на практиці з 14.02.2022р. по 27.02.2022р. та з 28.03.2022р. по 10.04.2022р. року. Здобувачі освіти отримали адаптовані завдання практики, що дозволило магістрантам вчасно підготувати необхідні звітні матеріали практики.

Варто відзначити звіт педагогічної практики старости групи Горовенко Ольги Валеріївни, яка за допомогою презентації продемонструвала виконані завдання. Наголосила, що мала можливість, ще на першому етапі проходження практики бути присутньою на лекційних та практичних заняттях проведених викладачами кафедри педагогіки та освітнього менеджменту. Розповіла, що до кожного розробленого нею лекційного заняття підготувала презентації та до кожного практичного заняття – дидактичні матеріали. Здобувачка поділилася враженнями від спілкування зі студентами З/31 групи факультету соціальної та психологічної групи на кураторській годині у формі тренінгу.

Присутні на звітній конференції декан факультету Оксана Олексіївна Кравченко, заступник декана з організації практичної підготовки Світлана Олександрівна Роєнко та груповий керівник від кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Світлана Михайлівна Прищепа привітали студентів із успішним захистом педагогічної практики та побажали успіхів на захисті магістерського дослідження.


Фото новини: