За ініціативи Наталії Вікторівни Вдовиченко, голови ГО «Умань Єднає» 3 червня 2024 року здобувачі вищої освіти факультету соціальної та психологічної освіти на чолі з деканом факультету Кравченко Оксаною Олексіївною, докторка педагогічних наук, професорка, відвідали Міністерство молоді та спорту України

4 червня 2024

     За ініціативи Наталії Вікторівни Вдовиченко, голови ГО «Умань Єднає» 3 червня 2024 року здобувачі вищої освіти факультету соціальної та психологічної освіти на чолі з деканом факультету Кравченко Оксаною Олексіївною, докторка педагогічних наук, професорка, відвідали Міністерство молоді та спорту України. Також серед делегації факультету були докторка педагогічних наук, професорка, професорка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Наталія Миколаївна               Коляда, кандидатка педагогічних наук, доцента, заступник декана з виховної роботи Юлія Василівна Підвальна та здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота, керівниця Молодіжного центру «START» Юлія Варивода.
Студенти та науково-педагогічні працівники поспілкувалися з начальником управління молодіжної політики Владиславом Яцуком.
Під час зустрічі представники факультету розповіли про досвід факультету та університету щодо впровадження молодіжної політики та молодіжної роботи на факультеті, в університеті та у місті Умань.
Також під час поїздки представники факультету відвідали Всеукраїнський молодіжний центр, де їм Оксана Мальченко, директорка центру, провела екскурсію та розповіла про діяльність молодіжного центру.
Окрім цього, відбулася екскурсія Андрієвським узвозом та Майданом Незалежності.