ЗВІТНА СЕМЕСТРОВА АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ ОНП «СОЦІАЛЬНА РОБОТА»

27 грудня 2022

26 грудня 2022 року на засіданні кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи відбувся звіт аспірантів 1-4 років навчання про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за період з 15.08.2022 р. до 31.12.2022 р.

На розширеному засіданні кафедри (змішаний формат) були присутні члени кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, здобувачі вищої освіти, їхні наукові керівники, члени робочої групи освітньо-наукової програми «Соціальна робота», завідувач відділу аспірантури та докторантури, стейкхолдери.

Відповідно до «Програми звітної атестації» здобувачі третього  (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота знайомили присутніх з результатами роботи за освітньою та науковою складовими: проведення наукового дослідження та оформлення дисертації, апробація результатів наукового дослідження: опублікування наукових праць (відповідно до чинних вимог), участь у наукових заходах (конференціях, семінарах тощо), участь у дослідницьких проєктах (зокрема міжнародних) тощо.

За результатами проведеної звітності рішенням кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи затверджено звіти аспірантів  про виконання освітньо-наукової програми «Соціальна робота» за період з 15.08.2022 р. до 31.12.2022 р.

Звіт здобувачки вищої освіти ступеня доктора філософії про виконання освітньо-наукововї програми Песоцької Юлії Юріївни, науковий керівник – д.пед.н., проф. Кравченко Оксана Олексіївна


Фото новини: