ЗВІТ АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ: ОНП «СОЦІАЛЬНА РОБОТА»

6 липня 2022

4 липня 2022 року на засіданні кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи відбувся звіт аспірантів 1-4 років навчання про виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи за період з 01.02.2022 р. до 08.07.2022 р.

Відповідно до «Програми звітної атестації» здобувачі третього  (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота знайомили присутніх з результатами роботи за освітньою та науковою складовими: проведення наукового дослідження та оформлення дисертації, апробація результатів наукового дослідження: опублікування наукових праць (відповідно до чинних вимог), участь у наукових заходах (конференціях, семінарах тощо), участь у дослідницьких проєктах (зокрема міжнародних) тощо.

На розширеному засіданні кафедри (змішаний формат) були присутні члени кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, здобувачі вищої освіти, їхні наукові керівники, в.о. завідувача відділу аспірантури та докторантури, стейкхолдери.

За результатами проведеної звітності рішенням кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи затверджено звіти аспірантів  про виконання освітньо-наукової програми «Соціальна робота» за період
01.02.2022 р. – 08.07.2022 р. та рекомендовано продовження навчання аспірантами 1-3 років навчання.


Фото новини: