ЗВІТ АСПІРАНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 011 ОСВІТНІ, ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ

23 червня 2021

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулося засідання кафедри педагогіки та освітнього менеджменту на якому було заслухано звіт аспірантів  І-III років навчання спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки. Здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти представили свої наукові доробки, прозвітувалися про виконання індивідуальних навчальних планів, дисертаційних робіт, надали інформацію про публікації та участь у наукових конференціях різного рівня, висвітлили результати опанування навчальних дисциплін відповідно до навчального плану.

Під час представлення звітів аспіранти показали достатній рівень знань та повністю виконали плани роботи за минулий рік.

З огляду на це, можемо констатувати той факт, що спільна робота аспірантів та їх наукових керівників є плідною, що вкотре сьогодні засвідчено під час звітів здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

У заключному слові гарантом освітньої програми, завідувачем кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, доктором педагогічних наук, професором, Олександром Коберником було підведено підсумки, вказано на ті компетентності, яких набули аспіранти в процесі вивчення теоретичних дисциплін та виконання наукової складової їх підготовки, окреслив завдання на наступний навчальний рік.


Фото новини: