Здобувачі ФСПО стали учасниками вебінару від НЕК «Укренерго»: «Енергоефективність, «зелені» проєкти та залучення коштів на їх реалізацію»

23 жовтня 2023

НЕК «Укренерго» дотримується принципів сталого розвитку та у процесі своєї діяльності сприяє соціальному прогресу і покращенню добробуту суспільства.

Однією із стратегічних цілей компанії є розвиток освіти і науки для потреб енергетичної галузі. НЕК «УКРЕНЕРГО» системно підтримує, співпрацює з вищими навчальними закладами, місцевими громадами та освітніми інституціями.

Цього року НЕК «УКРЕНЕРГО» організовує освітні заходи з висококласними спікерами, в рамках проєкту «Навчальні заходи для молоді», задля отримання знань у сфері енергоефективності, про сонячні електростанції, як рішення для сталого розвитку та досвід з залучення грантових коштів для реалізації «зелених» проєктів.

На вебінар було запрошуємо студентів факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, здобувачів Національного авіаційного університету, Національного транспортного університету, Чорноморського національного університету імені Петра Могили.


Фото новини: