ЗИМОВА ШКОЛА «Я ОБИРАЮ ПРОФЕСІЮ»

24 грудня 2021

23 грудня 2021 року на факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини стартувала Зимова школа «Я обираю професію». Аспіранткою кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Юлією Песоцькою було проведено заняття «Побудуй успішну кар’єру». Учасниками заняття стали учні Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №10 – медична гімназія» Уманської міської ради Черкаської області.

Заняття відбулося в онлайн форматі за допомогою використання Google meet. Під час заняття учасники обговорили фактори та компоненти успішної кар’єри. Учням було запропоновано зіграти в гру «Правда чи обман», що допомогло розвіяти міфи про побудову кар’єри. Також було представлено факультет соціальної та психологічної освіти, наголошено про можливості, які є у студентів під час навчання в університеті.

Також в обговореннях учасники дійшли висновку про необхідність та важливість вищої освіти під час побудови успішної кар’єри.

Усім учасникам тренінгу було цікаво, адже їх поєднувала творча, динамічна та позитивна атмосфера взаємодії, взаємовиручки та взаємоповаги!


Фото новини: