Зустрічі гаранта освітньо-наукової програми 011 Освітні, педагогічні науки Коберника О. М. з аспірантами та викладачами

31 березня 2021

На факультеті соціальної та психологічної освіти у режимі відеоконференції відбулася серія зустрічей гаранта освітньо-наукової програми 011 Освітні, педагогічні науки, завідувачем кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, доктором педагогічних наук, професором Коберником Олександром Миколайовичем зі здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти різних курсів та викладачами, що забезпечують викладання дисциплін в аспірантурі.

Метою зустрічі було обговорення освітньо-наукової програми 011 Освітні, педагогічні науки підготовки здобувачів ОС «доктор філософії» третього (освітньо-наукового) рівня освіти.

У результаті обговорення, на підставі проведених анкетувань, було розглянуто питання про внесення змін до структури освітньо-наукової програми. На підставі досвіду аспірантів старших курсів внесені уточнення щодо проходження виробничої педагогічної практики. Була внесена пропозиція про перенесення дисципліни «Методика викладання у вищій школі» з вибіркового блоку дисциплін до обов’язкових дисциплін. Доцільним, на думку присутніх, буде перенесення дисципліни «Професійно-педагогічна компетентність викладача» у блок вибіркових дисциплін. На засіданні було переглянуто і оновлено перелік дисциплін вільного вибору, збільшення їх кількості.