Зустріч гаранта зі здобувачами вищої освіти освітнього ступеня «Молодший бакалавр» зі спеціальності 231 Соціальна робота

24 вересня 2021

Згідно положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти (наказ Міністерства освіти і науки України від 11 липня 2019 р. № 977) для забезпечення і контролю якості підготовки здобувачів вищої освіти на факультеті соціальної та психологічної відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Молодший бакалавр» зі спеціальності 231 Соціальна робота з гарантом освітньо-професійної програми «Соціальна робота» кандидатом педагогічних наук, доцентом Бондаренко Галиною Василівною.

Під час зустрічі здобувачі ознайомилися з метою програми, переліком освітніх компонентів, програмними компетентностями та програмними результатами навчання.

Гарант звернула увагу здобувачів на їх право: обрання дисциплін вільного вибору, що забезпечує формування індивідуальної освітньої траєкторії, та проінформувала про нормативні документи з організації освітнього процесу.


Фото новини: