ЗУСТРІЧ ГАРАНТА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «СОЦІАЛЬНА РОБОТА (СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ)» ЗІ СТУДЕНТАМИ ОС БАКАЛАВР

7 жовтня 2022

06 жовтня 2022 року відбулася зустріч студентів ОС бакалавр спеціальності «231 Соціальна робота» з гарантом освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, к.п.н., доцентом кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, Шевчук Оксаною Миколаївною та д.п.н., професором, деканом факультету соціальної та психологічної освіти, Кравченко Оксаною Олексіївною. На зустріч зі студентами було запрошено стейкхолдера – виконавчого директора Асоціації «Інклюзивного реабілітаційно-соціального туризму», Каштана Сергія Миколайовича та випускницю факультету Песоцьку Юлію Юріївну.

Під час зустрічі гарант ОП ознайомили студентів із структурою й змістовим наповнення освітньо-професійної програми, розповіла про необхідність та доречність залучення студентів як повноцінних партнерів до процесу забезпечення якості вищої освіти, про можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів.

Оксана Олексіївна звернула особливу увагу на питання національної та міжнародної академічної кредитної мобільності, придатності випускників до працевлаштування та подальшого навчання, роль студентів у внутрішньому забезпеченні якості освіти, академічну доброчесність.

Юлія Песоцька, на власному прикладі, ознайомила студентів з можливостями подальшого навчання на факультеті соціальної та психологічної освіти.

На завершення гарант ОП побажала студентам успіхів, натхнення, бути соціально активними, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань.


Фото новини: