Зустріч з Головою ЕК здобувачів ОС Магістр спеціальності 053 Психологія

17 листопада 2023

16.11.2023 р. на кафедрі психології була організована зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія денної та заочної форм навчання факультету соціальної та психологічної освіти щодо підготовки до випускної атестації з Головою ЕК доцентом кафедри психології Л. А. Данилевич.

Здобувачі були ознайомлені із програмою та порядком проведення випускних екзаменів, які визначені «Положенням про організацію освітнього процесу в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини», «Положенням про Європейську кредитно-трансферну систему навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини», «Положенням про порядок створення та організацію роботи Екзаменаційної комісії» та іншими нормативно-правовими актами.

Голова ЕК ознайомила із складом екзаменаційної комісії, яку затверджено наказом ректора, графіками проведення випускного атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт, програмою атестаційного екзамену, особливостями організації іспиту в дистанційній формі та очно.

Здобувачі були поінформовані про порядок проведення атестаційного екзамену, перелік дисциплін, на основі яких складені питання у програмі атестаційного екзамену, зокрема: психодіагностика та психокорекція, методика наукових досліджень в психології, професійний розвиток психолога, психологія життєвої кризи особистості, психологічний супровід інклюзивної освіти, організація діяльності психологічної служби.

Зустріч із здобувачами проходила в активному обговорені організаційних та фахових питань.


Фото новини: