Зустріч з учнями 4 класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7-колегіум»

8 червня 2022

3 травня студентками П22 групи було проведено зустріч з учнями 4 класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7-колегіум» Уманської міської ради Черкаської області – загальноосвітній заклад повної середньої освіти в місті Умань. Зустріч було проведено на тему: “Моє чудове місто Умань”, яку обрали учні шляхом голосування.

Школярам було запропоновано переглянути презентацію про цікаві факти та визначні місця Умані. Також учні з радістю долучилися до обговорення тем про видатних жителів Умані, про відповідальність за своє місто.   Це сприяло формуванню громадянської самосвідомості, цінності рідного міста та визначення власного внеску у життя Умані.

Можна відзначити активну, приємну та дружню атмосферу, яка панувала під час всієї зустрічі, що зарядила позитивними емоціями всіх її учасників. Крім цього  було запропоновано домашнє завдання для учнів, тим самим було повністю реалізовано мету заходу, адже в результаті учні поглибили знання та  почуття пошани та любові до рідного краю, а студенти отримали новий та цінний досвід.  З нетерпінням готуємось до цікавих зустрічей з нашими новими друзями.


Фото новини: