Зустріч із начальником Управління Державної служби якості освіти в Черкаській області Оксаною Компанієць

29 грудня 2022

Для якісної підготовки майбутніх керівників закладів освіти вагомими є періодичний перегляд, оновлення та модернізація магістерської освітньої програми «Управління закладом освіти», що уможливлює урахування вимог усіх груп стейкхолдерів.

27 грудня 2022 року відбулася зустріч проєктної групи та групи забезпечення освітньо-професійної програми «Управління закладом освіти» зі стейкхолдером, експертом галузі – начальником Управління Державної служби якості освіти в Черкаській області Оксаною Компанієць.

Під час зустрічі декан факультету соціальної та психологічної освіти д.п.н., професор Оксана Кравченко розповіла про спектр освітніх програм факультету, динаміку та перспективи його розвитку.

Керівник проєктної групи, гарант освітньої програми д.п.н., професор Олена Кірдан поінформувала про професійну підготовку майбутніх керівників закладу освіти в університеті, розвиток освітньо-професійної програми «Управління закладом освіти».

Начальник Управління Державної служби якості освіти в Черкаській області Оксана Компанієць детально проаналізувала зміст освітньо-професійної програми «Управління закладом освіти», освітні компоненти та програмні результати навчання; окреслила напрями модернізації освітньої програми, а саме: формування здатності майбутніх керівників закладів освіти до управління змінами та управління якістю; підготовка до розвитку культури академічної доброчесності у закладах освіти; розвиток психологічної готовності до діяльності у кризових та складних умовах тощо.

Учасники зустрічі висловили слова вдячності Оксані Компанієць за слушні рекомендації, що віддзеркалюють тенденції розвитку спеціальності 073 Менеджмент та регіональний контекст, і сприятимуть модернізації магістерської освітньої програми «Управління закладом освіти» в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини


Фото новини: