(Українська) КАНІСТЕРАПІЯ В НАШОМУ ТОВАРИСТВІ

21 грудня 2020

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

В Черкаському обласному клубі собаківництва ТСО України відбулася, без перебільшення, велика подія, якій передувала дуже серйозна та кропітка робота, пов’язана з великим бажанням внести свою частинку людяності в суспільство! Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини спільно з Черкаським обласним клубом службового собаківництва ТСО України та за підтримки Центрального клуба собаківництва ТСО України та Асоціації інклюзивного реабілітаційно-соціального туризму розробили монографію за напрямом – каністерапія. Цей посібник включив в себе багаторічний досвід теоретичної та практичної роботи ЧОКССу, в тому числі і міжнародний, який черкащани переймали у своїх колег.

Висловлена  вдячність та шана Черкаському обласному клубу службового собаківництва ТСО України, та його керівнику Кривоколинській Наталії Миколаївні; Стрельченко Наталії Альбертівні та всім інструкторам і членам клубу за велику роботу в цьому дуже важливому напрямі; доктору педагогічних наук, професору кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, декану факультету соціальної та психологічної освіти Кравченко Оксані Олексіївні за підтримку та науково-методичну роботу; голові Черкаської обласної організації ТСО України Самойленку Миколі Олексійовичу, Першому заступнику Голови-начальнику управління національно-патріотичної роботи та спорту ТСО України Титенок Надії Мустафаївні та Голові ГО “Товариство сприяння обороні України” Кошину Сергію Мефодійовичу за всебічну керівну підтримку цього напряму діяльності у Товаристві!

Велика вдячність всім, хто сприяв підготовці чудового методичного посібника!


Фото новини: